Telefon +45 32 12 10 11

Olaplex, en verdensnyhed.

En unik behandling til svækket hår

Project Description

Det er sjældent at der kommer produkter på markedet, der revolutionerer en hel branche. Olaplex er netop det produkt! Med patenteret teknologi, kan Olaplex det som ingen andre kan. Nemlig linke de disulfidebånd i håret og gøre det stærkere og sundere!

Vi, i Salon Ego har selvfølgelig også været nødt til at teste dette produkt som er på alles læber.
Vi kan kun tilslutte os den store begejstring omkring produktet.

HVAD ER HEMMELIGHEDEN BAG OLAPLEX?

Teamet bag Olaplex™ gik sammen med to af verdens førende ph.d. forskere i materialer og kemi, Dr. Eric Presslyog Dr. Craig Hawker, som ikke før havde arbejdet med hårprodukter.

Det lykkedes dette hold at udvikle et innovativt nyt molekyle, fri for silikone eller olier, der alene beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling. Det helt unikke ved effekten af produktet er, at svovl broerne er stærkere end udgangspunktet. For mange frisører lyder dette som et eventyr eller for godt til at være sandt … så skal du lytte til, hvad verdens bedste frisører har at sige om Olaplex overalt i sociale medier! Alle er enige. Prøv det selv, så er du overbevist.

Vi tilbyder nu denne unikke hårkur til 269 kr i salonen, enten i forbindelse med din farvebehandling eller som “stand alone”.

Kuren består af tre dele. Step 1 og 2 udføres i salonen, step 3 er en hjemmebehandling for at sikre holdbarheden af din behandling. Dette produkt koster 279 kr. Der er til flere behandlinger.

 

Back to Top