Telefon +45 32 12 10 11

Billion dollar brows.

En unik serie kun til dine bryn

Project Description

DelShare on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

 

 

En helt unik makeup-serie kun til dine bryn!

Billion Dollar Brows blev grundlagt i 2004 af ægteparret Natalie og Bob Plain, der havde set et særligt behov i markedet for kvalitetsprodukter til øjenbrynspleje efter 1990’ernes mode med kraftigt plukkede bryn. Natalie og Bob Plain oplevede en stormende succes, og i løbet af det første år introducerede Billion Dollar Brows et komplet sortiment af kosmetikprodukter til bryn.

Øjenbrynene er et af de vigtigste træk ved vores ansigt – og alligevel bliver de alt for ofte forsømt. Gennem dedikeret arbejde har medstifteren af Billion Dollar Brows, Natalie Plain tillært sig et stort kendskab til bryn og skønhed. Hun skabte Billion Dollar Brows for at sætte en stopper for forsømmelsen af kvinders bryn, og for at hjælpe kunder over hele verden med at opnå de smukke bryn de fortjener – til en rimelig pris.

Billion Dollar Brows team har oplært spa personalet på nogle af de bedste saloner og hoteller i verden. De afholder seminarer om kunsten at forme de perfekte bryn og har deltaget i flere store tv shows og artikler i mode- og skønhedsmagasiner. Al den positive omtale og anerkendelse aldrig været et mål i sig selv, men en måde at sprede budskabet om vigtigheden af smukke bryn.

Vi glæder os til at præsentere denne serie af lækre produkter for dig!

 

Back to Top