Telefon +45 32 12 10 11

Repair.Me fra Kevin Murphy.

Repair.Me til svækket hår

Project Description

DelShare on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Repair.Me

Kåret til årets hårplejeprodukt 2017 Danish Beauty Award.

 

Kevin Murphy REPAIR.ME er et helt nyt, enestående tredelt system, der anvender naturligt afledte proteiner fra grønne ærter og frugtenzymer fra papaya og ananas.  Systemet omfatter REPAIR-ME.WASH og RINSE samt en innovativ nyhed kaldet RE.STORE, der i et og samme produkt, er både et genopbyggende og et rensende produkt.

REPAIR-ME.WASH og RINSE vil genoprette og reparere håret, tilføre glans og hjælpe med genopbygning af hårets overflade og ligeledes danne en beskyttende kappe af fugtgivende og styrkende næringsstoffer til håret. Med tilføjelsen af silkeaminosyrer og acai ekstrakter, vil REPAIR.ME også levere genopbyggende og reparerende fordele for kemisk beskadiget og tørt hår.

RE.STORE bruger ”ingen-skum” teknologi, hvilket betyder, at det er ”ONE STEP” genopbyggende og rensende behandling i én og samme arbejdsgang. Ved at anvende enzymer kombineret med proteiner fra grønne ærter og vegetabilske aminosyrer, giver det øjeblikkelig virkning til håret. Håret bliver styrket uden at blive tungt og sprødt, og et blankt, fleksibelt og skinnende resultat bliver synligt på håret.

 

RE.STORE erstatter din WASH & RINSE for en dag.

Eksempel:

  • Mandag og tirsdag anvendes REPAIR-ME. WASH og RINSE
  • Onsdag anvendes kun RE.STORE
    (RE.STORE renser og genopbygger i én og samme arbejdsgang)
  • Alternativt, hver 3. gang håret skal vaskes og plejes, er RE.STORE den perfekte løsning.
    Blid for håret og tidsbesparende i hverdagen

Back to Top